Friday, 6 May 2011

CTER HOT!!

Assalammualaikum..
Holaaaa..
Hey2..today..airin rsa Hot gler!!
Bngang nie wey!!
adoi..
xd skian lama x bkak FB g lah bkak jap..bila bkak,Terkjut airin..
mcm nie haaa!!
Bila tgk Picture2 airin kne tag ngan orng..Ntah sapa mamat tu pun airin x kanl..snang2 haty dye jer tag pic airin..
hey2..
x skelah..
dahla x mntak izin..ske2 ambik pic airin..
then dye send msj lalu inbox..
Hey Airin..saya minat awk..saya ske awak..saya cintakan awak..saya ske smuanyer tntang awak..saya nak awak boley??
Saya serius nie,saya dah jatuh cinta ngan awak..tolonglah terima saya..saya merayu pada awak airin..saya tau awak baik,seorng perempuan yg berbudi bhasa,sopan,manis,cute,lawa and seorng yg taat perintah Allah..
Awak ader ciri2 gadis idaman dan pujaan haty saya..
Terimalah saya airin..saya mohon!!!


Ya Allah..terkjut beruk airin bca msj tu..huhu..
 Ok!! to this guy...
Hye2..Sorry airin x ske awak,airin x cinta kan awk,airin x mnat awk..Kita x pernah knal antara satu sama lain..saya x pernah sapa awk,awk x pernah sapa saya x pernah knal awk..Ok!!for your information,Airin dah ader BF airin sndiri..Airin syg gler dkt My B..so harap awk fham lah..
Ok...mmg saya ader ciri2 mcm prmpuan pujaan dan idaman awk tapy sya x ske awk..saya harap awak faham..CINTA X BOLE DI PAKSA...Cinta tu hadir sendiri dri dlm hati..
Saya ssah sgt nak jtuh cinta ngan lelaki lain tapi BF saya berjaya wat saya jtuh cinta ngan dye spnuhnyer..huhu..
Mcm lagu nie..Hanya Kamu Yang Bisa..
Ermm..sorry to say..Saya x bole terima awk..Thanks coz ske saya,jtuh cinta ngan saya...


P/S: Airin rasa nie je lah jln terbaik..haha..Airin syg My B k..
Klau korang kat tmpat Airin,pe yg korang wat??Komen2 lah..

4 comments:

 
sweetbabyprincessairin-sweetbabyairin.blogspot.com