Thursday, 21 April 2011

Tag..Tag..Tag..

Hyepp..Jum kita jawab Tag

1.Apakah nickname anda
Airin,Ririn,Baby(My B call k)

2.Anda seorang yang ?
Pada pendapat Airinlah,Airin nie jenis yang cepat mesra,suka berkwan(bkn berkawen k),
Tak suke mngumpat,(dosa taw!!)Seorng yg simple,Sgt susah utk menyukai dan mencintai orng lain..mudah tersenyum dan tergelak..

3.Insan teristimewa ? Describekan kenapa dia teristimewa di mata anda .
Keluarga,My B(My Boffie),Kawan-kawan..Mereka lah yg wat Airin happy,sdih  and mereka jugalah yg ader tika Airin perlukan someone utk support..
P/S:Thanks to My B coz support Airin dlm pertandingan Forum xd..Walaupun kita jauh,semua itu dpt di atasi..huhu
4.Lagu kesukaan anda ?
Aishiteru <3 <3,Ku Juga Mencintai Diri Mu,Saat Terkahir-ST12,Armada(Cinta Buta),
Asbak Band(Membuatmu Cinta Padaku),Sixth Sense(Yang Sempurnakan ku & Cinta Matiku)

5.Makanan kesukaan anda ?
Airin jnis yang x memilih..huhu..Tapy makanan yg pling Airin mnat sgt2 ialah Pizza..Yummy!!

6.Tiga benda yang msti ada dalam bag anda ?
Bedak Compact SILKY GIRL,Handphone and Purse..

7.Kali terakhir anda menangis dan kenapa ?
Dua hari lepas coz gaduh ngan My B dlm keadaan diri Airin sakit..huhu..
Airin terasa hati dengan My B,Airin sayangkan dia sangat-sangat,Airin sentiasa perlukan My B setiap masa..Tetapi entah mcm mana Airin gaduh dgn My B..Sumpa =(,Menangis x sdah..sehinggakan rsa mcm x der air mata lagi akan keluar and then,Airin yg pengsan..huhu..
Selamatlah..hehe..
Tipu bila Airin ckp Airin x sygkan My B,Airin sygkan dye sgt2..huhu..
Bak kata My B,B perlukan bby and x pernah lupekan bby
walaupun SESAAT,setiap degupan jantung B,setiap denyutan nadi B,setiap kerlipan Mata B,Just teringat Kat Bby jer..

Hey,im also need U and never Forgot U lah B..same like U..
P/S: Sweet kan My B??Jgn Jeles Taw!!

No comments:

Post a Comment

 
sweetbabyprincessairin-sweetbabyairin.blogspot.com