Tuesday, 26 April 2011

Airin rindu larh!!!

Assalammualaikum!!Hye2..Hello!!
Hey2..ari nie airin nak story..Seriusly,Airin rindu gler kat My B..smlm x msj..Urmm
Sdih gler..

Line Celcom lak wat hal!! Pnat haa!!try tkan butang send bnyak2 kali nak send msj kat My B tapy x leh gak
!!
Sengal!!!
Then xd,My B send msj ckp kat Airin mcm nie 
"Dah lupa B erk??"
Urmmm,snangnyer B ckp mcm tu..
Airin x pernah lupakan dye pun..Smlm waiting msj dari dye smpai pkul 2 pagi..
x pe!!airin x kisah...Walaupun kne tunggu beberapa lama pun.airin x kisah coz airin sygkan My B..Love he's so much...
Airin bkn x mau send msj lu,tapy My B ckp kat Tagged..
"B,x der mood nak msj kat phone!!"
so,the conclusion is,
Airin x msj lah coz airin nak bgi ruang utk my B bersendirian..tapy,ape yg airin dpat??x psal2 dpat msj dri My B
"Dah lupa B erk??"
Ok!! Airin salah..Airin always Wrong!!
Always make mistake!!
Then My B send msj lagy ckp
"Bby,msj orng lain bleh,msj B x blh...X pe,B x harapkan msj dari Bby"
Sumpa :(..terasa gler!!and lagy satu,sjak bila Airin msj orng lain..
Ya Allah!!Dkat Tagged,Airin x blas pun msj dari orng lain,just blas msj dri My B sorng jer..
Urmm..ok fine!! if My B nak ckp mcm tu..Ok!! Airin terima walaupun semua tu salah sgt3..
Untuk pngetahuan B yg bby nak ckp..
"Hey B!! I miss U so much!!damn,Miss u !!"
Dkat tagged lak,My B cme blas msj Airin sepatah2 jer..sperti..
"Bagus!!"
hnya itu jer..Ok!!sabar airin..dont cry!!
Tak pelah,Airin tau,My B sibuk memblas msj2 dri kwn2 baik dye comell,cun,cute,lawa,manja and bnyak lagy lah kat tagged tu..Maybe dyeorng lagy interesting dripada Airin..Airin bkn lawa pun!!
"Just ordinary girl!!"
Dah lah,Airin pnat dah pas blik skola!! Sdih gler..dah x tau nak ckp pe lagy..Ok!!bye2


No comments:

Post a Comment

 
sweetbabyprincessairin-sweetbabyairin.blogspot.com